Kako podariti vino?

Razmišljaš, da bi za (poslovno) darilo podaril steklenico vina? S takšnim darilom ne podarimo le steklenice, temveč košček narave vinorodnega okoliša. V vinu se skriva ogromno vinarjevega znanja, ki vsako steklenico oplemeniti s svojo zgodbo.

Vino nas povezuje in spremlja na pomembnih življenjskih prelomnicah, v sebi nosi noto prijateljstva in zaupanja. Zato je primerno tudi kot poslovno darilo, saj z njim sporočamo, da si še naprej želimo skupaj ustvarjati uspešno poslovno zgodbo in nazdravljamo zmagam prejšnjega leta.

Ideja, da vino podarjamo samo takrat, ko nimamo boljše ideje, je malce zastarela, saj z vinom podarimo zgodbo. Zato se izbire vina, ki ga želimo podariti, ne smemo lotiti na hitro in površno, saj želimo z izbranim vinom obdarovanca razveseliti.

Zbrali smo par smernic, ki so ti lahko v pomoč pri naročilu vina:
• Ob povabilu na večerjo gostitelju podarimo splošno priljubljene vrste vina, kot so Chardonnay, Rebula ali Cabernet Sauvignon.
• Ob posebnih priložnostih je dobro poznati okus in življenjski slog obdarjenca.
• Čas praznikov pa je primeren tudi za obdarovanja s penečimi vini ter vini z močnejšim karakterjem.

Ne veš, katero vino bi bilo pravo za tvojega obdarjenca? Tu ti priskočimo na pomoč mi. Naša priporočila ti bodo zagotovo močno olajšala odločitev.

Najboljša vina za praznična darila

Veliko nepozabnih decembrskih večerov bomo preživeli v dobri družbi prijateljev, družine in poslovnih partnerjev, zato je prav, da jih oplemenitimo z vrhunsko žlahtno kapljico.

Vina Gašper, ki jih lahko kupiš v vinoteki ali v spletni trgovini Evino, so vrhunska izbira za poslovna darila za prihajajoče praznično obdobje. Spadajo med bolj prepoznavne blagovne znamke tako v Sloveniji kot v tujini, njihovo kakovost pa dokazujejo tudi številna priznanja, med katerimi je tudi platinasta Decanterjeva medalja za vrhunski Cabernet Franc 2019. 

Avtor vinske blagovne znamke Vina Gašper, Gašper Čarman, sicer tudi dvakratni prejemnik laskavega naziva “najboljši sommelier Slovenije”, ima med ustvarjanjem vina pred očmi pivca, njegova pričakovanja in zahteve po dolgoročnem prijateljstvu z vinom. Zaveda se, da sta za kupca poleg kakovosti pomembna tudi prijazna cena in skrbno dodelan videz steklenice.

Dobro vino zaživi v najboljših kozarcih

Dobro vino je še boljše v pravih kozarcih, kjer mu oblike kozarcev omogočajo, da lahko razvije polno aromo in se poudarijo njegovi okusi.

V tovarni kozarcev Riedel že 260 let razvijajo kozarce, ki zagotavljajo edinstveno izkušnjo pitja, pa naj gre za vodo, vino, pivo, viski ali pa gin. V naši ponudbi lahko najdete več kot 10 različnih linij kozarcev Riedel. Vsaka od linij se ponaša z unikatno izvedbo in ponuja kozarce za rdeča, bela ter peneča vina.

Danes klasične ozke in visoke kozarce za penino nadomeščajo kozarci tulipanaste oblike, podobni tistim za belo vino, saj v njih lahko penina zaokroži in resnično razvije svoje arome.

Lahko je vino, lahko tudi kaj močnejšega

Med številnimi svetovno priznanimi znamkami žganih pijač, ki jih najdeš pri nas, je na voljo ogromno odličnih ginov, viskijev in tudi konjakov, primernih tudi za najzahtevnejše stranke.

Ker ni gin tonika brez tonika je v Evinu na voljo široka paleta tonikov Fever Tree, ki so po izboru najboljših svetovnih barmanov edina prava izbira. Med najzanimivejšimi žganimi pijačami pa je zagotovo konjak družine Tesseron, ki izdeluje konjake že od leta 1855.

Nisi povsem prepričan, če bo tvoj obdarovanec sploh vesel vina? Potem mu podari nekaj s poličke gurmanskih poslastic, kot so vrhunski suhomesnati izdelki ali oljčna vina. Tudi v teh dobrotah se skrivata slasten košček narave in simbol prijateljstva.

Najboljše darilo za praznična obdarovanja

Obišči nas v vinoteki Evino na Šmartinski cesti 53 ali priklikaj v spletno trgovino in že danes izberi najboljše darilo za svoje prijatelje in poslovne partnerje.

Da bo odločitev o izbiri primernega darila lažja, smo pripravili katalog daril, ki jih lahko pokloniš v različnih embalažah. Ob nakupu večjih količin pa z veseljem poskrbimo za personalizacijo embalaže ali steklenic.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s