Ustvarjamo veselje in užitek

Leto 2022 je bilo eno tistih, ki si jih bomo zapomnili po velikih spremembah in dosežkih. Napredovali smo kot posamezniki in kot ekipa, dosegli številne cilje, ki smo si jih v letošnjem letu zadali in našemu podjetju spremenili podobo, da še bolje odseva in povezuje področja delovanja. Naslednje leto bo Evino dopolnilo 18 let in postalo ”polnoletno”, zato je prišel čas, da zrelost odseva tudi njegov logotip. Eden ključnih dogodkov v letu 2022 je bil zagotovo EPIK by Evino, ki smo ga priredili oktobra v sodelovanju z BB Consulting, z željo po pozitivnih premikih v poslovnem svetu in v gostinski panogi. Na dogodku smo predstavili tudi svoj manifest, ki v sedmih točkah povzema filozofijo in odnos do dela v Evinu.

Naša strokovnost nas vodi pri razvoju trga, kjer smo se z dolgoletnimi izkušnjami uveljavili kot strokovnjaki v svetu vina. Bogato znanje nas vodi pri kakovosti ponudbe in storitev, kjer ne pristanemo na nič manj, kot na izjemno. Pomembna nam je kakovost odnosov tako z zaposlenimi kot s poslovnimi partnerji. ”Fair play” z obeh strani je tisti, ki po našem prepričanju vodi v napredek in ustvarja kakovostne povezave ter odlične rezultate. Svojemu delu smo predani in za rezultate tudi pripravljeni trdo delati. Ne zanemarjamo niti svoje vloge v družbi in okolju. Osredotočamo se na lokalne ponudnike, biodinamično pridelavo vin in okolju prijazne materiale. Zavedamo se, da ni napredka brez trdnih temeljev – gradimo ga na duši naše industrije in spoštovanju tradicije, ki jo stalno nadgrajujemo in dopolnjujemo z modernimi pristopi, z mladostjo pa narekujemo trende.

V letu 2022 smo tudi prvič zapisali naše poslanstvo, vizijo in vrednote, ki jim sledimo pri svojem delu in na katerih gradimo razvoj. Ustvarjanje veselja in užitka je naše glavno poslanstvo, vizija, ki nas vodi, pa da postanemo popolna izbira za življenje, ki šteje. Pri našem delu nam je najpomembnejše zaupanje v dobre odnose in vrhunsko znanje, s katerim postavljamo trende. Za naš napredek je ključna ambiciozna rast, ki nas vodi k stalnemu razvoju in izboljšavam.

Nova podoba in logotip je bil pravzaprav logičen korak, usklajen z rastjo podjetja, širitvijo dejavnosti in večjo zrelostjo. Prvi logotip je bil namenjen predvsem spletni trgovini, to, kar počnemo danes, pa je precej širše. Novi logotip je bolj korporativen in resen, tako kot je s časom zraslo in odraslo podjetje. Je sodoben, primeren duhu časa, minimalističen, v skrbi za okolje smo zasnovali enobarven logotip. Pod (prenovljenim) logotipom Evina je zapisana letnica 2005, ki pokaže, da je kljub ”mladosti” podjetje že doseglo veliko, v svoji prihodnosti pa obeta še mnogo več.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s