Fever Tree – tonik #1 po izboru najboljših barmanov na svetu

Fever Tree je najboljši prijatelj koktejlov!

Gin je dober samo toliko, kolikor je dober tonik s katerim ga mešamo. Pri Fever Tree tonikih gre za skrbno izbrane sestavine, ki odlično dopolnjujejo ter povzdignejo okus gina. Raznovrstne arome in poživljajoč učinek tonikov so več kot odlično izhodišče za eksperimentiranje s koktejli.

Prepusti se pustolovščini neverjetnih okusov Tonic Water:

Indian Tonic Water

Začuti pristen utrip daljne Indije, ki se bo v tvojih ustih spojil v aromah kinina, citronske kisline in mehke izvirske vode – tonik je nevtralen in lepo dopolni kakršnekoli pijače

Aromatic Tonic Water

To je tonik, ki te bo že po prvem požirku odpeljal v Južno Ameriko. Mešanica okusov kardamoma, ingverja in pimeta, je prava poživljajoča bomba, ki bo prebudila vse tvoje čute. Tonik je intenziven in bo lepo dopolnil bolj robustne in strukturirane gine.

Mediterranean Tonic Water

Mediteranska zelišča, fina eterična olja iz sicilijanskih limon in mandarine, ki so ustekleničena v tem toniku, so prava sredozemska poslastica. Tudi v mestu zaslišiš šum morja v svoji bližini.

Elderflower Tonic Water

Sofisticiran okus bezga, ki ga odlikuje izjemna mešanica sladke grenčice in kinina. Tonik, ki čudovito dopolni bolj sadno-cvetne gine.

Kakovost tonikov Fever Tree so prepoznali tudi strokovnjaki. Na mednarodnem tekmovanju Drink International’s 2021 Annual Brand Report je Fever Tree že 7 leto zapored prejel nagrado za in No1.  Bestselling Brand No.1 Top Trending Tonic Water Brand.

No1. Bestselling Brand No.1 Top Trending Tonic Water Brand

Top 3 koktejli z nagrajenimi Fever Tree toniki

Osvežitev, ki dopolni poletna druženja.

1.Recept – Pink Gin & Tonik

Zagotovo eden najbolj poznanih in oboževanih gin&tonikov.

Sestavine:

2.Recept – Ultimativni vodka tonik koktajl

Sestavine:

3.Recept – Klasični Gin & tonik

Najbolj enostaven in klasičen gin & tonik, ki ga dopolniš s čudovitimi aromami po izbiri.

Sestavine:

Visoki kozarec napolni s kockami ledu. Vanj po vrsti nalij vse zgoraj naštete sestavine ter na koncu potresi z muškatnim oreščkom v prahu.

Za popolnejšo izkušnjo

Poleg pravilnega izbora premium sestavin je pri kreaciji koktajlov pomembna tudi pravilna izbira kozarcev, saj kozarec lahko pomembno vpliva na okuse in arome. GIN set štirih kozarcev Riedlove O kolekcije s svojo obliko omogočajo pijači, da se izrazi do popolnosti.

Če želiš o pripravi koktajlov izvedeti še več, pa je pred tabo knjiga, ki ti bo v pomoč pri odkrivanju novih področij in okusov. 125 koktejl receptov, ki so nastali s pomočjo svetovno najbolj poznanih barmanov. Raznovrstne arome in poživljujoče učinke Fever Treeja so združili z vrhunskimi žganimi pijačami ter pripravili priznane recepte. Vsi namreč vemo, da je za pripravo vrhunskega koktejla pomembna izbira kakovostnih sestavin ter pravilna priprava. 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s